-->> Wegens drukte kan het soms voorkomen dat we telefonisch niet of slecht bereikbaar zijn. Mail sturen kan altijd, deze proberen we dagelijks te beantwoorden. <<--

Auto’s

Wie ben ik, wie zijn wij, een kleine uitleg:

Na jarenlang actief te zijn geweest als automonteur bij verschillende bedrijven deed ik motorfietsen er vanaf mijn 14e in de vrije uurtjes bij. Zowel de in en verkoop als het onderhoud, enkel kreeg ik het er steeds drukker mee, waarmee het een uit de hand gelopen hobby werd waardoor ik in 2007 genoodzaakt was om een eigen onderneming te starten met als hoofdzaak motoren en ook het onderhoud daarvan.

Alleen de voorliefde voor Auto’s heeft me nooit losgelaten en zo is de in en verkoop van auto’s ook doorgegaan en de laatste jaren ben ik daar in gegroeid.
Ik heb door de jaren heen de juiste inkoopkanalen gevonden maar wat betreft in en verkoop ben ik erg specifiek en kieskeurig. Zowel bij de motoren als de auto’s ga ik voor de kwaliteit en niet voor de kwantiteit.
Ook dit doe ik al jaren en om toch mijn tijd zo nuttig mogelijk te besteden, maar ook om de klant de juiste aandacht te geven heb ik besloten te stoppen met onderhoud van motorfietsen zodat ik me volledig kan focussen op de in en verkoop van motoren én auto’s want daar ligt mijn passie, en die passie probeer ik uit te stralen door eerlijke, nette en voor zover mogelijk de wat exclusievere uitvoeringen in te kopen en aan te bieden.

Als bedrijf:

We hebben geen grote voorraden auto’s, dat vinden we ook niet nodig. Dat hebben we bij de motoren ook nooit gehad. We richten ons, zoals gezegd, op de kwaliteit, en de aandacht voor de klant. Een motor of auto moet in zodanige conditie zijn dat deze zichzelf verkoopt, zo is onze gedachte.

Doordat we continu contact hebben via allerlei inkoopkanalen werken we ook op aanvraag van de klant.
Mocht uw auto niet online staan neem dan vrijblijvend contact met ons op, we kunnen altijd wel iets voor u betekenen.

 

Met vriendelijke groet,

 

Roelof Heide (jr)