Reviews

Suzuki gsxr 600 gekocht

Wouter van Wendel 21 maart 2019

Een hele mooie Suzuki gsx-r 600 gekocht. Zeer vriendelijke service en een top motor. Zeer tevreden en zeker een aanrader als je persoonlijke en oprechte service belangrijk vindt.

Gixxer k7 in top staat

Rémon Kok 15 februari 2019

Deskundigheid, zorgvuldigheid en transparantie omschrijven wat je van de dienstverlening van Roelof kan verwachten. Ik heb een prachtige Suzuki GSX-R 600 (2007) bij hem gekocht en zowel de motor als de aankoop zelf hebben mijn verwachting overtroffen. Zonder twijfel een aanrader en hier kom ik zeker terug. Groet, Rémon

Al een jaar lang plezier van mijn Suzuki GSX-R 600 K7

Wendy 7 februari 2019

Ik rijd al ruim een jaar met veel plezier op mijn eerste motor gekocht bij RH-motoren. Ik hoop er nog een aantal jaar plezier van te hebben. Geweldig tevreden! Tot de volgende onderhoudsbeurt. Wij blijven terugkomen ook al wonen we meer dan een uur rijden verderop. Heerlijk ritje!

Suzuki Gsx-r

Bouwman 1 februari 2019

Vandaag een mooie Suzuki Gsx-r geleverd door Roelof, goed te woord gestaan en een snelle service aan huis. Zeer tevreden!

yamaha r6rj11

wouters 28 december 2018

zeer tevreden met mijn yzf- 6rj11 2007 van liefhebber voor liefhebber en geen woord gelogen zeer nette motor zeer goed onderhouden !!! eerlijke prijs en geen aflever kosten maar meteen klaar om km te maken ! thx

Topmotor

Hans 22 december 2018

Recent bij Roelof een mooie GSX-R 750 gekocht. Duidelijke afspraken kunnen maken en netjes thuisgebrocht. Topmotor voor nog jarenlang motorplezier!

Service

Jan 17 december 2018

Prima service en goed onderhoud.

rgv 250

andries schluter 8 december 2018

Bedankt voor je advies en geleverde onderdelen.
Tot ziens Anderies.

Top bedrijf, met zeer goede kennis van 2-takten

Hans 7 november 2018

Ben al meerde jaren klant bij RH-motoren, en heb door de jaren heen al meerdere revisies laten doen, altijd naar tevredenheid. je word goed ingelicht over de mogelijkheden. En het is gewoon heerlijk om daar even rond te kijken, daar komt bij dat Roelof altijd alle tijd voor je heeft.
Een echte aanrader voor ieder motorrijden, maar in het bijzonder de 2-takt liefhebbers.

Rs 250 'Reggiani'

Sjouke D 23 oktober 2018

In augustus 2018 heb ik bij Roelof een super nette Rs250 gekocht.
In het verleden heb ik eerder zaken met Roelof gedaan, toen is mij dat ook prima bevallen, en na 5 jaar motorloos te zijn geweest, begon het toch weer te jeuken.
Voor een prima motor hoef je niet verder dan Roelof te zoeken, hij heeft de kennis en ervaring om de pareltjes eruit te pikken.

Yamaha r6 black

Danny 11 oktober 2018

Vandaag een zwarte yamaha r6 gekocht goed contact gehad via de telefoon met de eigenaar. de motor stond er keurig bij!
Bedankt voor de service

Denis 15 september 2018

Onlangs een zeer mooie RS250 gekocht welke netjes werd afgeleverd. Had de motor niet gezien maar hij voldeed volledig aan de verwachtingen. Top!

Suzuki gsxr 750 K8

Remko 3 augustus 2018

Ik heb een hele mooie gsxr 750 K8
Gekocht bij Roelof!
Hij heeft echt supermooie motoren staan, je word echt goed geholpen.
In overleg is er een hoop mogelijk!
Als je op zoek bent naar een mooie nette motor , dan zou ik zeker een keer langsrijden in nieuwleusen bij Roelof!!

Met vriendelijke groet,

Remko

suzuki RGV

feike attema 28 februari 2018

Heb laatst een Suzuki RGV 250 gekocht bij RH motoren. Super service en duidelijke afspraken.

Super strakke GSXR!

Mitchell 28 januari 2018

Ook ik heb bij RH Motoren een hele nette, maar dan ook echt een hele nette!, GSXR750 op mogen halen.

Alles super goed geregeld. Goede duidelijke afspraken mbt wat wel kan en wat niet.

De prijs \ kwaliteit was in mijn geval veruit het beste van alle aangeboden motoren die ik heb bekeken zowel op het internet als ook echt bezichtigd (ook particulier).

Een aanrader voor iedereen die op zoek is en een leuke aanbieding ziet staan bij hen.
De eigenaar is super vriendelijk, informatief en duidelijk.

Nogmaals bedankt, Roeland!

Suzuki gsx-r 750

Thijs 12 januari 2018

Vanmiddag een super mooie Suzuki Gsx-r 750 opgehaald bij roelof! Lang aan zoeken geweest via marktplaats maar dit was toch wel echt de mooiste! Ziet er nog als nieuw uit! En dat voor een motor van 2006. Goede service, betrouwbaar. super blij met mijn nieuwe motor

2-T Virus

hans hoogeboom 18 december 2017

Een tweetakt virus is besmettelijk, helemaal als je een bezoek hebt gebracht aan RH motoren te Nieuwleusen. Daar is geen pilletje /kruid of iets anders tegen opgewassen. Alle voorgaande recensies behoeven geen nadere uitleg, je moet het zelf beleven en waarnemen en aanraken, hoe RH dit jouw laat ervaren, een iemand die verstand van zaken heeft, je helpt, te woord staat, een openbaring in een gevoel van; het is toch geen een sprookje?
Niets is te gek, ik kan het weten, heb onlangs ook zaken mogen doen met RH. Superlatieven komen te kort, wil hierbij RH(Roelof) bedanken voor zijn gastvrijheid en fijne manier van zaken doen.
Kan RH u meer dan aanraden, degene die nog niet geweest zijn, u doe u zelf te kort, Roelof vanaf deze plek, fjjne feestdagen, zalig uiteinde en een gezond voorspoedig zakelijk knetterend begin van 2018.
gr. hans

RS 125 ( Afstellen na revisie )

René van Valkengoed 29 november 2017

Aprilia RS 125 door Roelof laten afstellen op de testbank. Perfect resultaat!! Loopt vloeiend en tevens netjes stationair. Bedankt voor de goede service en leuke gesprekken over de tweetakten. Op naar de zomer van 2018!

Gsxr 750 k8

Ramon hilberink 13 november 2017

Heb afgelopen zaterdag een nette eerlijke Gsxr750 mogen kopen bij roelof, motor was zoals omschreven dus blij mee! Bedankt voor de goede service.

Groeten Ramon

GSX 1400

Robert 19 juni 2017

Bij RH deze super motor gehaald. Hij was al een aantal jaar bekend bij Roelof, doordat hij het onderhoud deed van deze motor. Ook bij aanschaf heeft Roelof alles mooi uitgeprint aan onderhoudhistorie. Al met al super fietsje, goede service, genoeg moois om naar te kijken aan ander speelgoed. Alles klopt gewoon! Top!

Tevreden !

Alex oosterhof 12 mei 2017

In april heb ik hier een Suzuki Gsx-r750 gekocht. Er staan in der lande genoeg Suzuki’s te koop, maar omdat ik een motor zoek die gewoon 100% moet zijn had ik een paar dagen vrij genomen, na een aantal te hebben gezien kwam ik bij RH-Motoren uit, die had er op dat moment meerdere staan.
Ik kwam eerlijk gezegd met een verbazing binnen en kreeg het er behoorlijk moeilijk mee want ze stonden mij allemaal aan. Allemaal topmotoren en verreweg de mooiste van Nederland.

Nu heb ik er één aangeschaft en heb hem nu een goede maand en de motor bevalt mij uitermate goed, krijg ook leuke reacties en daar wordt ik blij van.
Ik wil Roelof bij deze bedanken voor zijn prettige zakendoen en de goede service !

Ik kan alleen maar zeggen:
Mensen, als jullie een goede betrouwbare motor zoeken dan ben je bij RH-Motoren aan het goede adres. Het aanbod is meestal niet echt groot maar wat er staat zijn gewoon ‘echte’ topmotoren.

Groet Alex uit Biddinghuizen

zeer tevreden!

PascalGSXR 11 april 2017

Ik heb mijn Suzuki GSX-R 750 k6 gekocht met 16400 km op de teller en inmiddels staat de teller op 18300.
De motor bevalt zeer goed, geen gebreken en rijdt heerlijk.

Vorige week zaterdag de motor op de testbank gezet bij Hoegee en hij heeft 145 pk op het achterwiel, fabriek af hebben deze motoren 150 pk op de krukas dus dat zegt genoeg over de staat van de motor.

Ik ben zeer tevreden over RH motoren, Roelof komt zijn afspraken na maar kan wel iets verbeteren in het terugbellen in drukke tijden 😉

Yamaha R6

Bart Grotenhuis 8 maart 2017

Deze Yamaha R6 aangeschaft bij RH, alles verliep prima, wij werden hartelijke ontvangen en alles was snel rond. De motor werd vanochtend zelfs nog afgeleverd, top service!

Nette zaak en Top service

Mark 21 februari 2017

Woensdag een Gsx-r 750 gekocht bij rh-motoren en dik tevreden over de motor en service! Komt afspraken na en betrouwbaar!
Mvg Mark

Rs250

Stephan klinker 15 februari 2017

Mijn Aprilia Rs250 liep niet echt prima en moest even nagekeken worden. Ik woon niet echt in de buurt van RH dus eerst bij verschillende motorzaken in eigen omgeving geweest maar die konden geen van allen de motor goed laten lopen en kwamen er niet uit.
Tenslotte toch maar met de motor op de kar richting Nieuwleusen, na 2 dagen werd ik al gebeld dat de motor klaar was en prima liep. Gisteren de motor maar opgehaald, kreeg er ook nog een mooie vermogensuitdraai bij. Ook heeft RH nog wat andere mankementen weten op te lossen waar ook niemand een antwoord op had. Al met al dik tevreden over de manier van werken bij RH, heeft echt veel ervaring en weet waarover ie praat en houd tevens contact met zijn klant.

Kortom de volgende keer als ik weer iets met een tweetakt heb dan gaat hij zeker weer richting Nieuwleusen, maar dan wel rechtstreeks 🙂

Groet Stephan uit zeeland.
graag tot ziens !

Top service

Gert-Jan 28 december 2016

Vandaag een Suzuki Gsx-r 750 k6 gekocht bij Roelof.
Echt top service en super vriendelijk.
Waar het bij de meeste bedrijven gaat om de motor verkopen,handel en weg ermee, zo werkt dat niet bij rh-motoren. Hij wil het beste voor de klant en zijn motor. Fijn zaken doen met hem en blijf zeker terug komen. Top!

Super service, nette motor !

Demian limburg 10 december 2016

Beste roelof,

Ondanks de storing bij het rdw en het laten wachten op de motor ben ik zeer te spreken over de aflevering, motor, en service. Ik heb al veel kilometers met plezier gereden op een uiterst betrouwbare motor ! Super bedankt.

Gr,

Demian

Leuk artikel in Moto73

fred de raad 7 oktober 2016

Hoi Roelof,

leuk artikel in moto73 met je Yamaha tz…

Gr Fred de Raad

reparatie.

Willem Scholten 5 oktober 2016

Nogmaals dank, RD350 loopt weer van ouds en was mooi op tijd klaar voor een oldtimer meeting.
En een eerlijke prijs voor de onderdelen en de reparatie betaald!

Mooie bikes

W slot 13 september 2016

Afgelopen zaterdag een hele mooie Suzuki opgehaald bij RH-Motoren. Had het er al een aantal bekeken in NL maar deze die RH-Motoren had staan overtrof alles. Echt een prachtmachine waar ik ook naar op zoek was. De motoren die er omheen stonden waren overigens stuk voor stuk ook nette bikes.

Als je op zoek bent naar een nette motor met een eerlijk verhaal dan bij je bij dit bedrijf aan het goede adres, ook wil ik via deze weg nogmaals een bedankje doen voor de goede communiucatie en afhandeling van de koop/verkoop. Graag tot ziens !

Willem,(gsxr750K9)

Top motor !

Arjan Vervelde 29 augustus 2016

Afgelopen vrijdag een Suzuki opgehaald bij RH-Motoren. Voor de tijd even gebeld en werd mij verteld dat deze motor in topconditie zou zijn. (Dat zegt natuurlijk elke verkoper) 🙂
Maar afgelopen vrijdag toch maar vanuit Heerlen op reis gegaan om deze Suzuki te bekijken en ik kan niets anders zeggen dat de motor in topconditie is. Ik had al hoge verwachtingen en nog viel me de motor 100% mee. Tijdens de proefrit starte hij niet perfect, dat zijn dingen die kunnen gebeuren, maar zonder we iets zeiden werd er meteen een nieuwe accu in gezet.Topservice !

Kortom, RH-Motoren is een motorzaak die voor kwaliteit gaat en waar de passie voor motoren er af straalt.

Roelof, succes met je prachtige zaak en ga vooral zo door !

Groet Arjan.

Eerste motor: Suzuki GSXR 750 K4

Bart ter Horst 4 juni 2016

Sinds vandaag de trotse eigenaar van een Suzuki GSXR 750 K4 welke met tevredenheid gekocht bij Roelof van RH motoren.

Omdat het mijn eerste motor betreft was het best spannend. Gelukkig word je bij RH motoren vriendelijk, persoonlijk en professioneel geholpen. Zeer tevreden met mijn aankoop en zal in de toekomst zeker weer terugkomen.

Roelof bedankt!

Gsx 1400

Ralph Kruese 20 mei 2016

Bij Roelof een gsx 1400 gekocht!
Wat een “dijk” van een motor. In zeer nette staat.
RH motoren, leuk bedrijf, nette motoren, persoonlijk en aardige eigenaar!

Al jaren tevreden

Guliker 20 mei 2016

Ik koop elk jaar een andere motor, de afgelopen 6jaar koop ik de motoren altijd bij Roelof, en ik verbaas me elke weer wat voor nette motoren er staan, dit vind je bij een gemiddelde motorzaak niet meer zo makkelijk. Zo nu ook weer een hele mooie Gixxer750 gekocht. Wederom bedankt en graag tot de volgende keer !
Groetjes uit het westen 😉

Aanrader ! (Rs250)

Roy uit Mechelen 14 mei 2016

Afgelopen woensdag mijn Aprilia Rs250 opgehaald, deze is door Roelof volledig gereviseerd en aangepast/getuned en netjes afgesteld op de testbank.
Ik heb deze Aprilia zelf nieuw gekocht en heb hem dus al 14 jaar in mijn bezit en kan hierbij laten weten dat mijn Aprilia nog nooit zo goed heeft gelopen als nu. Ik woon dan niet om te hoek maar ik had echt eerder naar RH moeten gaan.
Kortom 200% tevreden. Ga vooral zo door Roelof, nogmaals dank en graag tot ziens !

Honda ns400r

Rene de Wijk 12 mei 2016

Ik kwam eigenlijk alleen maar langs om mij te oriënteren maar kwam bij Roelof vandaan met een ns400r die in een betere staat was dan ik had durven te hopen. Ik was onder de indruk van Roelof’s kennis van zaken, en de uitermate prettige service. Zeker een aanrader!

CBR400RR

Gino 11 mei 2016

NC23 gekocht zonder te zien.
Afspraak correct nagekomen en netjes thuis afgeleverd.
Dank,
Gino

GSXR 750 k6

Julian 1 april 2016

Vanuit Groningen naar RH-motoren gekomen om een GSXR750 te komen bekijken. Ik was vrijwel gelijk verkocht, de motor zag er top uit en reed heerlijk! RH-motoren is een betrouwbare en professionele zaak, waar je zeker moet zijn geweest als je op zoek bent naar een mooie en betrouwbare sportfiets.
Roelof bedankt!

RD 350 lcf ypvs KR

Shepherd 13 maart 2016

Im very proud to drive with RH Motoren on my licence plate. RH-M heeft mij heel blij gemaakt door mijn RD weer te laten snorren als nieuw, te koppelen als van ouds. Ik ben aardig onder de indruk, van RH-M hun nette, exclusieve en professionele entourage.(BIKERS CANDY SHOP).Nog bedankt voor de goede en vriendelijke service.

Raatatatatatatatatatatat LSH 2 Stroke

RVF400RR rc35

QUIM DIAZ MELERO 9 maart 2016

I have to say that the bike was as Roelof said to me previous emails, the delivered was fast and safe. I would recommend RH-Motoren 100% as they are very professionals and kind people ready to help. For sure I will do myself business with then again.
Ready for the next project ?

Suzuki GSR 750 ABS

J Timmerman 13 februari 2016

Na prettig mail contact mijn motor voor een nette prijs in kunnen ruilen, en direct de Suzuki Gsr 750 mee kunnen nemen.
Vanuit Lekkerkerk was de rit van bijna 2 uur de moeite waard.
Roelof bedankt voor de service en de goede deal!!

Gsxr-1000 K5

Pawiro 16 januari 2016

Helemaal vanuit Rotterdam naar RH Motoren gereden om de gixxer te bekijken. De motor zag super uit, en ik was op slag verliefd. Dus gelijk gekocht, maar kon hem niet meenemen. Roelof stelde voor deze te komen bezorgen, omdat hij toch in de buurt moest zijn. Wat een service…ik ben super tevreden. Hij is echt een liefhebber, en dat zie je in al zijn fietsen terug. Top gast !!!

Aprilia RS 250

Sara y David 16 december 2015

Hi!! We are Sara and David and we are from Spain. We bought an Aprilia RS 250 and we are very happy with our buy. Roelof was very fast and his bike-crate was essential because on the road, the crate was damaged but the bike came to us in perfect conditions, and in four days!! 100% recommended

Goede ervaring

Roy scheurink 1 december 2015

Ik ben nu een tevreden klant, Na verschillende bedrijven te hebben gehad waar ik niet tevreden was kwam ik nu bij RH. Had ik eerder moeten doen maar het is nogal een afstand vanaf Mechelen. Heb mijn Yamaha Rd500 hier laten reviseren, tunen en laten afstellen, motor loopt nu echt fantastisch. Heb deze motor al vanaf nieuw maar heeft nog nooit zo mooi gelopen als nu.
Bij dit bedrijf is je geliefde 2-takt motor op zijn plaats. Roelof verstaat zijn vak en dat is erg belangrijk wanneer het om een toch wel ‘gevoelige’ tweetakt gaat.

Fast 250cc

R. Schillinger 28 oktober 2015

Roelof, I will let you that I am a happy man.

My bike runnings very very good.
Last weekend we have a competition race in Brno.
I have win the race for 2 times !
So you now I have the bike 6 years but the bike is better than ever before.

I will thank you for help me with building a bike like this.

Early next year I make an appointment again for check the engine.

THANK YOU !

Yamaha RD350 YPVS 31K

Micke Andersson 26 september 2015

Hello my name is Micke.
I come from Sweden but now I live in Groningen with my girlfriend. Really want to say, love the site and just love that there is persons that have passion for old twostroke motorbikes.

Just love motorbikes and most the bikes you fix with. Have been so nice to work with you and fix all thoose cool retro bikes.

Have been without a own motorbike for 2 seasons now because have sell all for the moving to Holland.
So to next year I want to buy a Yamaha RD350 YPVS 31K in perfect new condition like the one you sold now lately with low milage for 3450 euro. So when you have one like that again I going to buy.

Want to come and wisit you shop in tilme greats from Micke.

2x Aprilia Rs250

Matthijs Cristiaans 6 augustus 2015

Begin juli mijn 2 moto’s (Aprilia Rs250) opgehaald bij Roelof, hebben beide groot onderhoud gehad, helemaal gereviseerd en getuned. Inmiddels de nodige kilometers gereden en de moto’s lopen beter als ooit tevoren. Mijn vrouw en ik zijn hier erg blij mee want er zijn niet zoveel bedrijven die zo gericht zijn op 2-takt en weten waar over ze praten. Bij RH krijg je veel persoonlijke aandacht en gaat alles in overleg en dat is erg prettig.
Graag tot ziens.

Groet van M. Christiaans uit Oostende(Belgie)

R. Scholte op Reimer 2 augustus 2015

Roelof bedankt voor het repareren van mijn RG500.
Hij loopt zoals hij hoort te lopen echt super.
Als mijn NSR400 problemen krijgt kom ik weer!
RSoR

suzuki gsx r k9

joost moesker 18 juni 2015

Ik heb een paar maand geleden een Suzuki gsx r uit. 2009 gekocht bij roelof. Dat was wel even spannend ik kende het Bedrijf/Roelof niet. Maar goed, ik ben goed van vertrouwen daar heen gegaan en ben er ook met veel vertrouwen weer weg gekomen met een fantastische gsx onder mijn kont. xenon verlichting carbon delen alles er op en er aan en zover mogelijk was alle originele onderdelen er ook nog bij.

Roelof nogmaals bedankt! Voor de goede service,motor en het goede vertrouwen!

Groetjes uit zuidlaren.

Suzuki RGV250 VJ22

Erik 14 juni 2015

Een tijd geleden een RGV bij Roelof gekocht.
Eerst wat kleine problemen maar deze zijn onder garantie prima verholpen. De motor rijd geweldig en voelt goed aan.
Bedankt.

Suzuki GSX-R750 K9

Ruben Beens 10 april 2015

Vorige week mijn, bij RH-motoren gekochte, Suzuki GSX-R750 K9 opgehaald en hij bevalt super! Mede door de door Roelof opgebouwde quickshifter.

Nogmaals bedankt Roelof!

Leo

Leo van Egmond 22 februari 2015

Hallo Roelof,

Ik kreeg je adres door van een vriend uit Hoogeveen.
Egbert W. van Hoogeveen Herenmode…
Als ik op jullie Site kijk dan wordt ik er als motorliefhebber door geraakt…
Ook door de enthousiaste recensies van de klanten…
Heb al de nodige linkjes van HR motoren naar vrienden toegestuurd..
Zo als jullie werken, zo heurt het!!
We komen binnenkort als ik in Drenthe ben (maart)bij jullie op bezoek!
Succes met jullie bedrijf en snel tot ziens..

Met sportieve groet,
Leo BMW..

GSX 750

Farid.B 21 februari 2015

GSX 750 gekocht bij RH motoren,Roelof kwam zeer betrouwbaar over.ben heel blij met de fiets!!

Farid.B

Good job

Paul Molead 8 december 2014

Hello, i’m paul from Germany.
I will say, this compagny is good and trust. They really understand the work that they do !
I have send 2 engines 12 days ago, last suterday I recieved them in new condition. For a good price, quality parts and good service !
The bikes running well and they are really faster then before.
Thank you, thank you. ( Next time I travel to Holland, i will visit your shop )

Ivo santos 21 november 2014

Thank you very much for the lovely Kawasaki KR-1S 250 1990 version that i bought from your garage.
Amazing motorcycle with 24 years old, in excellent condition and with minor cosmetic details.
My best regards and all the best to the RH Motoren garage family.
Ivo Santos (Lagos – Portugal).

Tevreden

R.Mulder 13 september 2014

Mooi om alle onderstaande reacties te lezen. Zo ook deze. Paar weken terug een Yamaha YZF-R6 09 aangeschaft. Bevalt super en wil via deze weg nogmaals laten weten, bedankt voor de fijne zaken en snelle afhandeling ! Groetjes Rick.

NS400R krukas revisie

Marco 30 juli 2014

Hallo Roelof,
NS loopt weer super na de krukas-revisie.
Bedankt voor de vakkundige service !

Mvg.

Marco

Rs250 Als nieuw

Vincent Groen 2 juli 2014

Gisteren bij Roelof geweest om mijn motor weer op te halen. Hij is compleet gereviseerd en getuned. Mijn Rs250 is weer als nieuw en loopt geweldig. via deze weg wil ik het toch laten weten dat ik super tevreden ben. De klantgerichtheid in dit bedrijf is top voor elkaar ! Alles gaat in overleg en wordt uitgelegd, en dat is bij andere bedrijven soms ver te zoeken.. Bedankt en graag tot ziens !

RD350YVPS LII

Mark Govaerts 19 mei 2014

kan je me ook een richtprijs geven van wat dat kost om de motor af te stellen ?
dank,Mark (Brugge-Belgie)

RD350YVPS LII

Mark Govaerts 19 mei 2014

hallo, graag wat info hoe ik daar geraak met mijn RD om de motor te laten afstellen ? doet hij dat direct of … ? redelijk eindje fietsen (Brugge belgie)

Good work !

Sean lagim 1 mei 2014

Good work Roelof !
My bike still running very very good. it’s crazy 🙂
It’s a long trip from Cambridge to your shop but it is worth. I see you soon with my other bikes.
Many 2-stroke greetings from England,
Sean.

De heer

Filip 28 april 2014

Hi Roelof,

Nogmaals super bedankt voor je super goede service!

Afgelopen weekend heerlijk gereden op de bij jou aangeschafte R6!!

Ben helemaal blij!

Zal iedereen adviseren om bij jou een motor aan te schaffen!

Groetjes Filip

Tevreden klant verlaat het pand....

Udo Almelo 15 april 2014

Hoi Roelof, mijn RD350 loopt als nooit tevoren. Koppeling en motor super afgesteld. Ik ben er zeer blij mee. TOP !

P.S. De stickers zitten op de kuip.

Tevreden !

Davy den klooster 7 april 2014

Hallo,

Mooie site ! Net als het nieuwe pand waar jullie nu zitten.. ziet er goed uit !
Bij deze wil ik laten weten dat ik erg tevreden ben met mijn Suzuki Gsxr600..
Ik zou binnenkort graag een afspraak maken voor de circuitbanden.. ik bel je nog !

Bij RH-Motoren heb je als klant een tevreden gevoel, en de persoonlijke aandacht die je krijgt is daarvan een groot plus punt en werkt prettig.
Succes en ga zo door !

Toppie

Robin 28 maart 2014

Prima voor mekaar, goed advies en eeg schappelijk.
Roelof bedankt, hij loopt weer als een zonnetje 🙂

Gr robin

Mooi bedrijf

Bas veneman 14 januari 2014

Hey, toch maar even een berichtje achterlaten want ik ben weer happy met mijn motor. Mijn geliefde tweetaktje afgelopen weekend weer opgehaald bij RH. Na een stapel rekeningen en onderzoekkosten van andere bedrijven weet uiteindelijk Roelof wel raad met mijn elektrische probleem motor.. motor loopt weer fantastisch, beter als ooit tevoren.. Je hebt er zeker weer een klant bij ! ik kom binnenkort nog met mijn broer, die wil gaan meerijden met de Youngtimers en zoekt nog een leuk project.. tot gauw.

KR1-S

Armeni Christophe 17 oktober 2013

Hi,

So I bought this very rare and beautiful KR1-S 1990 from Mr Heide.
It was in an extremely good condition and the price was correct!
Mr Heide too was very correct, reserving me the bike for a week, as I was the first contacting him for it, despite many people (among one wanting to take it with directling and paying cash) wanting to visit and buy it.
Many thanks for that.

keep going on with the 2-strokes !! :))

Good luck

Chris

Aprilia RS 250

Rik Wesselius 12 oktober 2013

Ik kom binnenkort mijn Aapie brengen Roelof. Ik heb met eigen ogen gezien en gehoord hoe goed jij jouw fiets laat lopen, dus dat gaat wel goed komen met mijn Brommert 😛 Een betrokken man met kennis van motorfiesen. Bakkie koffie staat altijd klaar 🙂 Groetjes, Rik

Knap werk!

Guy (België) 12 oktober 2013

Na een grondige revisie van de motor, loopt mijn Yamaha RD350YPVS weer zoals het hoort! Even wat inrijden en dan…
Bedankt Roelof voor de correcte 2-takt service!!! Die heb ik in België helaas niet gevonden.

Reactie

Leo Bes 10 oktober 2013

Hallo Roelof,
Mooie website! Hopelijk ontmoeten we elkaar binnenkort. Vriendelijke groeten van een andere tweetakt-liefhebber, Lblade!

Verstand van zaken.

Emiel 8 oktober 2013

Ik ben dagelijks bezoeker van deze site, dus toch maar eens even een berichtje achterlaten:
Ik kom al vanaf het begin bij Roelof, mijn 2-takt motoren zijn in onderhoud bij hem, en ik koop nog bij regelmaat motoren. Het is een klein bedrijfje met enorme kwaliteit en omzet. Roelof is een druk baasje maar weet goed waar hij over praat en werkt persoonlijk en ik denk dat dat de meeste(2-takt)klanten erg waarderen.. Ik hoorde via via dat je ging verhuizen naar een veel groter pand.. Goed bezig Roelof, ga vooral zo door ! Ik kom binnenkort weer eens langs.

RG 500

Gino Van Dyk 25 augustus 2013

Hey Roelof,
mooie nieuwe site yoh! 😉
Ik heb -eindelijk- een SUZUKI RG 500 gevonden voor acceptabele prijs…
Die staat nu te blinken naast “jouw” mooie RD 500.
Ik was in Assen met de MotoGP ,heb je trachten te bellen.sms-en ,maar je reageerde niet,spijtig genoeg…want ben daar niet alle dagen hé.
Succes nog en groetjes vanuit Namur/Ardennen.
Gino

Zeer positieve referentie

Randy christaans, Weert Limburg 16 augustus 2013

Ik ben prima geholpen door Roelof, zeer ervaren persoon als het gaat om 2-takt motoren. Zoals al eerder vermeld een super service en levert erg goede kwaliteit.Houd contact met de klant tijdens de reparatie wat ik persoonlijk zeer op prijs stel. Ook de onderdelen die hij heeft zijn niet duur en het meeste is uit voorraad leverbaar. Iemand die een 2-takt heeft en die een adres zoekt voor zijn geliefde (2-takt) motor ben je bij RH-Motoren aan het goede adres.. Die persoonlijke bedrijvigheid die daar wordt gevoerd is bij vele motorzaken niet te (meer) vinden.. Ga zo door kerel ! en graag tot ziens.. Groetjes Randy

RS125

Kevin Schwantzz 31 juli 2013

M’n Rsje loopt zoals een zonnetje !! Roelof is iemand met passie voor 2 stroke en dat merk je aan het resultaat.Zeer tevreden klant en volgende keer wordt het een 34mm Carbu !! Bedankt Man !! Groeten vanuit Belgie.

Super service

Theo Egberts België 30 juli 2013

Fantastisch geholpen door Roelof. Mijn 2 geliefde 2-takt motoren, Rd500 + Rgv250 lopen weer als nieuw en beter als ooit tevoren. RH-Motoren is het bedrijf waar een (2-takt)motor thuis hoort met het onderhoud.. een klantgericht bedrijf wat echt kennis heeft van zaken.. Roelof, ga vooral zo door ! En graag tot de volgende keer.. Groetjes uit België

rg 500

Herman 23 juli 2013

Ik heb afgelopen vrijdag m, n rg 500 opgehaald bij roelof . Geheel opnieuw gespoten en de gescheurde kuipdelen vervangen door originele gebruikte . Carburateurs gereviseerd met slangen die los te koppelen zijn . R.v.s . Jim lomas uitlaten eronder , geweldige sound . Roelof ik ben blij met je , fantastisch vakwerk . Gr , herman selier , lisse , z-h . P.s. in de winter mag je hem tunen , dat wil ik toch wel graag .

Compliment

Andre van de Burg 14 juni 2013

Het is een prachtige site geworden. Helder van opzet en een prima lay-out. Succes groetjes, Andre

Rd500LC

R.ten Klooster 5 juni 2013

Had al jaren een probleem met mijn Rd500 waar ik niet uit kwam, afgelopen week bij Roelof geweest en mijn Rd500 loopt weer als een kogel. De site ziet er goed uit Roelof ! groetjes een tevreden klant/Rudolf uit Weert

herman selier 15 mei 2013

Roelof is met mijn rg 500 bezig , spuiten en jim lomas eronder . heb hem daar ook gekocht . wordt er altijd super geholpen en niets is teveel . zulke zaken zijn er dus nog steeds , gr uit lisse .

Leon Zwart 2 april 2013

Veel verschillende nette motoren gezien vandaag. Leuk gesprek gehad en ben weer wat wijzer geworden. Ik kom nog terug…

BP te W 15 maart 2013

Super motoren, super bedrijf, super service!!!!!

Hier kun je vertrouwd een mooie 2-tact kopen.

Roelof bedankt en ga zo door!!

Groet,

BP te W.

sico attema 9 februari 2013

prachtig die 2tact aprilia,s nog steeds een mooi model.
ik ben in bezit van 250 uit 1999.nieuw gekocht..
gr sico attema heeg. wens dat de 2 tact weer terug komt

Erik 13 januari 2013

Wat een geweldige 2takt machines Roelof.. mooi dat er nog mensen zijn die er zo mee bezig zijn… Vooral houden zo !

Jan Zwiers 7 april 2012

Hallo Roelof,
De motor liep weer perfect. Het verhoogde kuipruitje bewees zijn nut met een harde noorden wind tegen op de terugweg.
Bedankt. Groet, Jan

Joey 22 maart 2012

Hoi,

Nog bedankt voor de accu!

heb de rgv vanmiddag opgehaald en de verkoper had inderdaad het idee gekregen van de verschillende druk uit de uitlaat 🙂 loopt super en gaat als een speer..

helaas zijn de arrow uitlaten geen arrows alleen de dempers zijn arrows dus even het spaarvarken vet mesten en dan slachten voor een setje nieuwe arrows bij u!

Gr Joey

wesley buitenhuis 8 januari 2012

Hej, ben erg tevreden met de goede service..mijn Rgv250 loopt beter als ooit te voren! Bedankt en binnenkort kom ik de RD500 brengen voor revisie..

Zandbergen 28 december 2011

Bedankt voor de kaart ik kom nog een keer als ik in de buurt ben groeten uit Vriezenveen

Werner soerewijn 14 december 2011

Hoi Roelof, ben ik op marktplaats naar een RS 250 aan het kijken en wat schets mijn verbazing…ja hoor. Wat tof, ik moet snel weer bij je langs, mooie site zoals altijd proficiat. groeten Werner

Klaas 21 oktober 2011

Vanmiddag rondgekeken Sfeer proeven. Doet mij weer heringeringen op halen uit de late jaren 60 begin 70.

johan 4 augustus 2011

hoi roelof

heb je de cdi ontvangen

groetjes van uit sleen

Michel van der Blonk 24 juli 2011

Gisteren de zilveren rs 250 gekocht, werd super geholpen en Roelof nam mooi de tijd om alles door te nemen. Rit naar huis was weer als vanouds, motor liep perfect.

Jan Zwiers 24 juni 2011

Mijn rs 250 is gereviseerd door Roelof en loopt weer perfect. Beter dan ooit. Prima service en een mooie zaak. Roelof bedankt.

HANS K 30 mei 2011

Roelof super site , super Aprilia\’s vooral de ROSSI uitvoering en SUPER service ga zo door !!!

jo 15 mei 2011

wat een mooie honda 250 RR veel succes

Henri T. 28 april 2011

Erg mooie site met vele exclusieve 2-takt motoren.
Waar vindt je nog ergens een motorzaak die zoveel met 2-takten doet.. goed bezig Roelof en gaa vooral zo door

reinout 24 december 2010

hey, \’k heb toch maar even een krabbeltje achtergelaten, dan weetje dat ik ook wel es online ben=)

gsxr400 23 augustus 2010

Hallo Roelof!! Mooie site heb je hoor!!! Mooie foto\’s ook!! Wou ook via deze weg nog even laten weten dat ik de gsxr 400 echt topp vind!!

Groetjess

schragie 18 mei 2010

Mooie Site Roelof..
de Gixxer600 bevalt prima..mijn vrouw heeft ook al de nodige kilometers gemaakt, zo erg zelfs, dat ik niet meer kan rijden 🙂 dus misschien moet er maar soesie bijkomen..maar ga vooral zo door kerel, en we komen eind seizoen de motor ff brengen voor een beurtje.
spreek je!!

jo 11 april 2010

mooie.site.voor.de.liefhebber

XTXer 25 februari 2010

mooi site en vooral mooie motoren!! Ooit zelf 2 takt gereden en het blijft jeuken..Ga zo door. Gr

Vikingseats vof 12 februari 2010

Hey mooie site duidelijk en kom binnenkort je zaak bewonderen als ik je zadel klaar heb.
Gr Rene

mark arts 27 januari 2010

hey zie dat er nog steeds paar foto\\\’s op staan van de gsxr 600 🙂 gp evo. al zelf een nieuwe suzuki?
heb er erg veel plezier van, t is alleen weer ff wachten op mooier weer. vraagje: een nieuwe voorband erop leggen michelin pilot, wat gaat dat ongeveer kosten bij jou? als t wat uitmaakt dan kom ik gewoon weer uns un x langs. gr mark [email protected]
op hyves staan ook nog paar fotos van je oude motor:
http://knorei.hyves.nl

WAZAAA 22 januari 2010

hey,, de site ziet er fantastisch uit!! Hoe gaat ut met je Rossi motor? Ik kom binnenkort cker een keer weer aan!!

Karine 9 december 2009

Amai, prachtige site, om van te smullen 🙂 Prachtige 2 takt motoren voor jong en oud, meer van dat, alhoewel dit is ook al superfantastisch ! ! !

gerald 21 november 2009

hallo,ben super tevreden met mijn nieuwe banden onder mijn kawa,en dat ook nog voor een goede prijs,en een goede service!!!

Emiel, Honda Rs250R 19 november 2009

Hej, Motor loopt weer goed, bedankt voor de informatie en alle service. Mooie site trouwens, vooral die projecten ziet er mooi uit
Superr.., vooral zo doorgaan!!!

gsxrr 17 november 2009

kom binnenkort langs ben echt benieuwd naar de twee rd 500 yamaha,s mooie site !!

Akkerman 8 november 2009

Hallo,

Het uitwerken van de projecten op je site is interessant om te lezen!
Ben benieuwd naar je nieuwe project, je 2-takt motor uit het jaar 1986.

Groet Akkerman

thomas 5 september 2009

Mooie site..
nog bedankt voor de goeie service en tuning
motor loopt als een beer.. (assen 2.04.32) met een kwartliter 2-takt is toch niet zo verkeerd…
succes met je bedrijf en kom binnenkort even langs
Groeten thomas

Cliff 5 augustus 2009

Hoi, nog bedankt voor de goede hulp, service en adviezen. Met de RS250 in Ales (frankrijk) veel 600 en 100 cc monsters te snel af geweest. Nu eens tijd om te gaan kijken wat we in de ZAC kunnen berijken.
2-stroke powerrrrrrrrrrrr.
Groeten, Cliff

2-takt fan 2 juni 2009

Mooie proffesionele site
ik kom binnenkort nog even met de Rs250, deze is aan revisie toe..

Marcel Tibben 1 juni 2009

De 125 loopt als een zonnetje, trekt veel bekijks door het geluid.
Super en succes met de zaak.

roelof 28 mei 2009

mooie site top veel succes kom binnenkort een andere motor kopen

Roel 27 mei 2009

Mooie site hoor.
Kom binnenkort wel weer even buurten.Groetjes.

janita 25 mei 2009

Hoi Hoi!!!

Ziet er goed uit hoor de site!!!
Nou succes met je bedrijf!!

Groetjesszz

jaap 14 mei 2009

Leuke site !! veel succes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *