-->> Wegens drukte kan het soms voorkomen dat we telefonisch niet of slecht bereikbaar zijn. Mail sturen kan altijd, deze proberen we dagelijks te beantwoorden. <<--

Inkoop

Uw motor of auto verkopen?

Wij als RH-Motoren Nieuwleusen adviseren u niet alleen tijdens de oriëntatie en aankoop van een motorfiets of auto, maar maakt het u ook erg makkelijk om u eigen motor of auto te verkopen. Wij hechten veel waarde aan kwalitatief hoogstaande motoren en auto’s in onze showroom, die zowel technisch als optisch in perfecte conditie verkeren. Een kritisch inkoopbeleid is hierbij naar onze mening erg belangrijk.

Ontvang een eerlijk bieding van RH-Motoren

Door onderstaand formulier zo exact mogelijk in te vullen, hopen wij u een passend aanbod te kunnen doen als wij geïnteresseerd zijn in uw motor of auto. Hou hierbij wel rekening dat ons financiële aanbod een handelsaanbod zal zijn, die doorgaans lager uit zal vallen dan een particuliere verkoopprijs of een inruilwaarde wanneer u een voertuig bij ons koopt. Hou er bovendien rekening mee dat onze prijs bij inruil doorgaans hoger is dan de prijs bij inkoop. Bij inruil koopt u immers een andere motor of auto bij ons terug.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 32 MB.