--->>>> We zijn dagelijks geopend maar om ieder klant zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn werken wij enkel op afspraak <<<---

Aangeboden:

Aprilia RS250 MK1
Bouwjaar: 1996
Km-stand: 11.000

Het betreft een zeer nette Aprilia Rs250 MK1.

Deze motor komt nu aantoonbaar van de 2e eigenaar.
Basis motor is om door een ringetje te halen !!

Van oorsprong was deze motor een Romboni uitvoering(matgrijs) Helaas heeft de vorige eigenaar doen besluiten hem over te spuiten in rood.
Destijds misschien een persoonlijke en misschien zelfs logische keus maar voor de hedendaagse waarde een nadeel. Daar is dan ook rekening mee gehouden met de prijs.

Zoals gezegd is de basis motor echt heel netjes, geen schade/krassen op frame/achterbrug, kroonplaat, voorvork etc etc. Zie ook foto’s  ( Al moeten we eerlijk zeggen dat hij even real-life aanschouwd moet worden want de motor komt niet helemaal tot zijn recht op de foto’s )

Voor de kenner, alle originele boutjes zitten er nog in. Onbeschadigd. Dit houd in dat de motor onversleuteld is en geeft iets aan in wat voor conditie deze motor is.
11000km, origineel en onversleuteld, In deze conditie zijn ze niet meer te koop. Motor loopt als nieuw, maar voor in gebruik name dient hij even te worden nagelopen, een algehele check zoals carburateurs reinigen etc maar daar is de prijs ook naar.

Arrow dempers
Donkere kuipruit
Tegen kleine meerprijs is er ook een passende monoseat bij leverbaar.

Motor word geleverd met buitenlandse documenten waarmee eenvoudig een NL kenteken aan te vragen is.

 

ps. Tevens hebben we ook nog een mooie Aprilia Rs250 Loris Reggiani replica staan.

Voor meer informatie contact opnemen.

€8650
Bouwjaar:
1996
Kilometerstand:
11000