-->> Wegens drukte kan het soms voorkomen dat we telefonisch niet of slecht bereikbaar zijn. Mail sturen kan altijd, deze proberen we dagelijks te beantwoorden. <<--

Aprilia Rs250 Mk1 Reggiani replica.

Het betreft echt een zeer net exemplaar !

Een bekende motor voor ons en het is een motor met een beetje werk.

Jaren geleden is het motorblok door de vorige eigenaar gedemonteerd uit het frame en uit elkaar gehaald vanwege een slechte/gebroken powervalve, en is er een volledige motorcheck gedaan. Alleen de zuiger en powervalve hebben schade.
Het ‘project’is daarna komen te liggen.

Blok zit los in elkaar, is compleet, netjes en schadevrij maar dient enkel weer te worden opgebouwd en onder gebouwd te worden.

Gezien onze drukke werkplaatsplanning komen wij er voorlopig niet aan toe en wordt de motor in eerste instantie in deze conditie aangeboden en proberen we het financieel aantrekkelijk te maken voor iemand die van een beetje sleutelen houd. Tevens is het voordeel dat u de motor zelf(inwendig) kunt bekijken bij aankoop.

Mocht de motor niet op korte termijn worden verkocht dan plannen we hem voor komende winter in en maken we hem zelf klaar.

Alles is gecheckt, alles is erbij en dus compleet. (uitlaatsysteem en radiateur staan niet op foto maar zijn er uiteraard gewoon bij)

Mooiere Aprilia Rs250 MK1 Reggiani is er op dit moment nergens te koop !
NL kenteken, origineel 16.000km gelopen en bekijk ook de foto’s van kuip/frame etc.. het is als nieuw !

Voor meer informatie graag TELEFONISCH contact !

Verkocht