-->> Wegens drukte kan het soms voorkomen dat we telefonisch niet of slecht bereikbaar zijn. Mail sturen kan altijd, deze proberen we dagelijks te beantwoorden. <<--

Audi A4 Avant 2.0TFSI s-tronic 245pk
Bouwjaar: 11-2017  ( Model 2018 )
Km-stand; 50.000

Liefhebbersauto !

Deze auto is door ons met veel zorg opgezocht en kochten we van de eerste eigenaar, of moeten we zeggen liefhebber. Auto is werkelijk als nieuw !
De eerste eigenaar heeft deze Audi in 2017 nieuw besteld en daarbij is de volledige optieslijst aangevinkt. Werkelijk alle mogelijke opties zitten er op.
Opties in bijzonder zijn de keyless entree, keyless&go, volledig panorama dak, volledig digitaal dashboard, standkachel incl afstandbediening, elektrische trekhaak, elektrische kofferklep, dit is nog maar een klein deel van de vele opties die deze auto bevat. Eigenlijk teveel om op te noemen en we durven dan ook met voorzichtige zekerheid te zeggen dat hier niet snel een 2e van te vinden is.

Deze Audi is uitgevoerd in de prachtige kleur QuatumGrey ( lastig te onderscheiden van de wel bekende NardoGrey)
Dit in combinatie met de Black optik, de 20inch zwarte wielen, verlaging en wat verdere kleine details maakt het een mooi geheel.

(( de complete optielijst wordt zsm toegevoegd))

Buiten alle meegeleverde opties vanaf fabriek is de auto ook voorzien van een Eibach verlagingset, de duurdere serie veren waarbij de auto mooier op de wielen staat zonder daar echt direct veel comfort voor in te leveren.
De 20inch wielen zijn van het merk Concaver, enorm hoge kwaliteit, en vrij exclusieve op maat geproduceerde velgen. Om het geheel een beetje af te maken is de auto voorzien van een Rs4 diffusor+uitlaten. Daarnaast zijn er nog een frontlip en subtiele spoiler gemonteerd waarmee de auto echt helemaal af is.

Een Audi als deze zijn niet of nauwelijks te koop. We hebben enkel voor het optiepakket en kleur al heel lang moeten zoeken.
De andere wielen, verlaging en verdere details maken deze auto tot one-of-a-kind.

Verder is de hele historie en alle boekjes aanwezig, evenals de 2 originele sleutels, de afstandsbediening van de kachel en tevens zijn alle vervangingsdelen zoals de originele diffusor en veren aanwezig.

Voor deze auto geld: -> Van liefhebber ->   voor liefhebber !!

Op dit moment wordt de auto prive gebruikt met mooi weer ritjes dus de km-stand kan nog ietsje oplopen als zal dit niet veel zijn.

De originele 19inch S-line wielen, en een set 18inch winterwielen zijn eventueel bij te leveren.

Financiering en inruil behoort tot de mogelijkheid.

Voor meer informatie of afspraak contact opnemen.


Bij RH-Motoren Nieuwleusen is het mogelijk om 6 dagen per week een voertuig te bezichtigen en eventueel een proefrit te maken. Dit kan zowel overdag alsook in de avond. Om iedere klant zo goed mogelijk te woord te staan werken we UITSLUITEND OP AFSPRAAK. Telefonisch zijn wij dagelijks bereikbaar en ook de mail wordt dagelijks gelezen.

LET OP ! Omdat onze doorloopsnelheid soms hoog ligt willen we teleurstellingen voorkomen en daarom graag altijd VOORAF TELEFONISCH contact opnemen en naar de beschikbaarheid van het voertuig te vragen.

Alle moeite is genomen om de informatie bij de advertenties zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten.

Tot ziens bij RH-Motoren Nieuwleusen !

Like ons op facebook: facebook.com/RHMotoren, zo blijft u up-to-date over onze bedrijvigheid en ons aanbod !

Contactgegevens:

RH Motoren
Kalkovenweg 12
7711 GW Nieuwleusen

Mail: [email protected]
Tel: 06 – 27 234 739

Verkocht