--->>>> We zijn dagelijks geopend maar om ieder klant zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn werken wij enkel op afspraak <<<---

Audi A4 Avant 2.0TFSI s-tronic 245pk
Bouwjaar: 11-2017  ( Model 2018 )
Km-stand; 50.000 (wordt af en toe nog mee gereden)

Liefhebbersauto !

Deze auto is door ons met veel zorg opgezocht en kochten we van de eerste eigenaar, of moeten we zeggen liefhebber. Auto is werkelijk als nieuw !
De eerste eigenaar heeft deze Audi in 2017 nieuw besteld en daarbij is de volledige optieslijst aangevinkt. Werkelijk alle mogelijke opties zitten er op.

Deze Audi is uitgevoerd in de prachtige kleur QuatumGrey ( lastig te onderscheiden van de wel bekende NardoGrey)
Dit in combinatie met de Black optik en de 20inch zwarte wielen en verlaging maakt het een mooi geheel.

(( de complete optielijst wordt zsm toegevoegd))

 

Auto is voorzien van een Eibach verlagingset, de duurdere serie veren waarbij de auto mooier op de wielen staat zonder daar echt direct veel comfort voor in te leveren.
De 20inch wielen zijn van het merk Concaver, enorm hoge kwaliteit, en vrij exclusieve velgen welke op maat zijn gemaakt voor deze auto. Om het geheel een beetje af te maken is de auto voorzien van een Rs4 diffusor+uitlaten. Daarnaast zijn er nog een frontlip en subtiele spoiler gemonteerd waarmee de auto echt helemaal af is.

Een Audi als deze zijn niet of nauwelijks te koop. We hebben enkel voor het optiepakket en kleur al heel lang moeten zoeken.
De andere wielen, verlaging en verdere details maken deze auto tot one-of-a-kind.

Verder is de hele historie en alle boekjes aanwezig, evenals de 2 originele sleutels. Tevens zijn alle vervangingsdelen zoals de originele diffusor en veren aanwezig.

Voor deze auto geld: -> Van liefhebber ->   voor liefhebber !!

 

De originele 19inch S-line wielen, en een set 18inch winterwielen zijn eventueel bij te leveren.

Financiering en inruil behoort tot de mogelijkheid.

Voor meer informatie contact opnemen.

€43850
Bouwjaar:
2017
Kilometerstand:
50000