-->> Wegens drukte kan het soms voorkomen dat we telefonisch niet of slecht bereikbaar zijn. Mail sturen kan altijd, deze proberen we dagelijks te beantwoorden. <<--

Honda CBR600RR
Origineel en in zeer nette conditie !

Motor komt rechtstreeks van een liefhebber die deze motor met liefde behandeld heeft, dit is te zien.
Zelfs gebruikerssporen moeten worden gezocht !

We kunnen verder natuurlijk een heel verhaal houden maar laat het duidelijk zijn dat ze in deze conditie niet of nauwelijks te koop zijn.

Niet alleen optisch maar ook technisch in nieuwstaat. Zo staat de motor op splinternieuwe banden, zijn recent de vloeistoffen ververst en filters vervangen.
Tevens zijn de ketting/tandwielen vervangen door de hoogste kwaliteit.

Motor is in hoofdlijn onversteuteld en in originele conditie, wel is de motor voorzien van een Gianelli uitlaatsyteem welke een heerlijke sound geeft(db-killer aanwezig) Tevens zit er een Puig verhoogde en getint kuipruit en kleine LED knipperlichten op.

Van liefhebber -> voor liefhebber.

Wordt geleverd incl 2 originele sleutels en duozit.

Wij hanteren geen afleveringskosten, motor heeft een beurt gehad en staat klaar voor de nieuwe liefhebber.
Kortom opstappen en rijden !

Voor meer informatie contact opnemen.

Financiering en inruil mogelijk !

LET OP ! Omdat onze doorloopsnelheid soms hoog ligt willen we teleurstellingen voorkomen en daarom graag altijd VOORAF TELEFONISCH contact opnemen en naar de beschikbaarheid van de motor te vragen.

Bij RH-Motoren Nieuwleusen is het mogelijk om 5 dagen per week een motor te bezichtigen en eventueel een proefrit te maken. Dit kan zowel overdag alsook in de avond. Om iedere klant zo goed mogelijk te woord te staan werken we UITSLUITEND OP AFSPRAAK. Telefonisch zijn wij dagelijks bereikbaar en ook de mail wordt dagelijks gelezen.

Alle moeite is genomen om de informatie bij de advertenties zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten.

Tot ziens bij RH-Motoren Nieuwleusen !

Like ons op facebook: facebook.com/RHMotoren, zo blijft u up-to-date over onze bedrijvigheid en ons aanbod !

Contactgegevens:

RH Motoren
Kalkovenweg 12
7711 GW Nieuwleusen

Mail: [email protected]
Tel: 06 – 27 234 739

Verkocht