-->> Wegens drukte kan het soms voorkomen dat we telefonisch niet of slecht bereikbaar zijn. Mail sturen kan altijd, deze proberen we dagelijks te beantwoorden. <<--

Honda NC700x DCT

Een in nieuwstaat verkerende Honda NC700X DCT ABS.
Het betreft dus de DCT versie, een zeer compleet uitgevoerde motor met automatische versnellingsbak wat een heerlijk comfort geeft.

35kw dus geschikt voor het A2 rijbewijs

Voorzien van diverse leuke opties:

– Automatische transmissie (evt. ook met de hand te schakelen)
– Gecombineerde ABS
– R&G radiateurbeschermer
– Handkappen
– Middenbok
– Topkoffer
– Opbergvak voorzijde zadel
– Puig hugger/kettingkap
– Verhoogde kuipruit

Motor heeft recent een grote beurt gehad waarbij vloeistoffen zijn ververst en filters vervangen, tevens staat de motor op zo goed als nieuwe banden.
Kortom, een in nieuwstaat verkerende Honda NC700X welke voorzien is van een grote beurt, vele extra’s en klaar staat voor de nieuwe eigenaar.

 

Voor meer informatie contact opnemen.

 

 

Bij RH-Motoren Nieuwleusen is het mogelijk om 5 dagen per week een voertuig te bezichtigen en eventueel een proefrit te maken. Dit kan zowel overdag alsook in de avond. Om iedere klant zo goed mogelijk te woord te staan werken we UITSLUITEND OP AFSPRAAK. Telefonisch zijn wij dagelijks bereikbaar en ook de mail wordt dagelijks gelezen.

LET OP ! Omdat onze doorloopsnelheid soms hoog ligt willen we teleurstellingen voorkomen en daarom graag altijd VOORAF TELEFONISCH contact opnemen en naar de beschikbaarheid van het voertuig te vragen.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Schrijf- en zetfouten zijn dan ook voorbehouden. Acteer daarom niet alleen naar aanleiding van deze advertentie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Aan onze advertentie’s kunnen geen rechten ontleend worden.

Tot ziens bij RH-Motoren Nieuwleusen !

Like ons op facebook: facebook.com/RHMotoren, zo blijft u up-to-date over onze bedrijvigheid en ons aanbod !

Contactgegevens:

RH Motoren
Kalkovenweg 12
7711 GW Nieuwleusen

Mail: [email protected]
Tel: 06 – 27 234 739

Verkocht