--->>>> We zijn dagelijks geopend maar om ieder klant zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn werken wij enkel op afspraak <<<---

In nieuwstaat verkerende Suzuki GSR600.

Motor komt nu van de 3e eigenaresse die de motor met liefde heeft behandeld.
Maar ook de voorgaande 2 eigenaren hebben deze motor bijzonder netjes onderhouden. Dit is aan de hele motor te zien, zelfs gebruiker sporen moeten worden gezocht.

Historie is aantoonbaar met diverse facturen.

3d km terug heeft de motor een grote onderhoudsbeurt gehad bij een Suzuki dealer, daar zijn onder andere alle vloeistoffen ververst, alle filters vervangen, remblokken, ketting/tandwielen etc etc.  Alle facturen daarvan zijn aanwezig.
Ook is er nu een algehele inspectiebeurt uitgevoerd en we kunnen stellen dat hier een motor staat die nooit tekort aan aandacht heeft gehad.
Zowel optisch maar ook technisch 100%. Alle slijtagedelen in goede tot zeer goede conditie.

Dus kortom, staat klaar voor de volgende liefhebber die er voorlopig totaal geen onderhoud aan heeft.

Wordt geleverd incl boekjes, facturen, historie en 2 originele Suzuki sleutels.

Dit alles voor een zeer scherpe meeneem winterprijs van € 6690,-
Afleverbeurt + garantie en inruil is mogelijk, tevens kunt u deze motor bij ons aankopen via een financiering.

Voor meer informatie contact opnemen.

 

 

Bij RH-Motoren Nieuwleusen is het mogelijk om 6 dagen per week een voertuig te bezichtigen en eventueel een proefrit te maken. Dit kan zowel overdag alsook in de avond. Om iedere klant zo goed mogelijk te woord te staan werken we UITSLUITEND OP AFSPRAAK. Telefonisch zijn wij dagelijks bereikbaar en ook de mail wordt dagelijks gelezen.

LET OP ! Omdat onze doorloopsnelheid soms hoog ligt willen we teleurstellingen voorkomen en daarom graag altijd VOORAF TELEFONISCH contact opnemen en naar de beschikbaarheid van het voertuig te vragen.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Schrijf- en zetfouten zijn dan ook voorbehouden. Acteer daarom niet alleen naar aanleiding van deze advertentie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Aan onze advertentie’s kunnen geen rechten ontleend worden.

Tot ziens bij RH-Motoren Nieuwleusen !

Like ons op facebook: facebook.com/RHMotoren, zo blijft u up-to-date over onze bedrijvigheid en ons aanbod !

Contactgegevens:

RH Motoren
Kalkovenweg 12
7711 GW Nieuwleusen

Mail: [email protected]
Tel: 06 – 27 234 739

€3590
Bouwjaar:
2006
Kilometerstand:
29500