-->> Wegens drukte kan het soms voorkomen dat we telefonisch niet of slecht bereikbaar zijn. Mail sturen kan altijd, deze proberen we dagelijks te beantwoorden. <<--

We hebber er weer één !

Een hele mooie Suzuki Gsx-r 750 K6

Deze motor is al jaren een bekende van ons, het is een origineel Nederlands geleverde Suzuki Gsx-r750 en komt nu van 2e eigenaar.
Alle documentatie is aanwezig.

Motor is voorzien van Laser GP uitlaatsysteem welke een prachtige sound geeft(Db-killers aanwezig), ook is er een korte kentekenplaathouder gemonteerd.

Motor heeft 12-12-2016 in eigen werkplaats een inspectie en onderhoudsbeurt gehad waarbij de filters zijn vernieuwd en vloeistoffen zijn vervangen.
Ook zijn er nieuwe remblokken en nieuwe Bridgestone banden gemonteerd.
Ketting&tandwielen en verdere slijtagedelen in zeer goede conditie.

Kortom een prachtige Gsx-R 750 die weer klaar staat voor de volgende eigenaar.
Beide voorgaande eigenaren staan bij ons bekend als liefhebbers en dit zie je dan ook aan de conditie waarin deze motor er bij staat.
In deze conditie, met deze km-stand en incl. documentatie vindt u ze niet snel.

Wordt geleverd met alle boekjes(incl onderhoud), facturen van het onderhoud zijn ook aanwezig, uiteraard ook alle sleutels, duosteps en duozit.

Van liefhebber    ->   Voor de liefhebber !

Wij hanteren geen afleveringskosten, alsmede afleveringsbeurt. Deze motor is zoals hierboven beschreven helemaal nagekeken en staat klaar om op te stappen.

Financiering mogelijk !

Voor meer informatie contact opnemen.

Verkocht