-->> Wegens drukte kan het soms voorkomen dat we telefonisch niet of slecht bereikbaar zijn. Mail sturen kan altijd, deze proberen we dagelijks te beantwoorden. <<--

Suzuki Gsx-r 750 K7
Het betreft een origineel Nederlands geleverde motor met origineel 13.500km

Als u ons een beetje volgt dan weet u waarschijnlijk dat we wekelijks mooie Suzuki’s gsx-r hebben staan, en altijd voor zover mogelijk in topconditie maar we hebben er zo af en toe één die er tussen uit springt.
Dit is er zo één, een motor welke geen verdere uitleg nodig is.  ‘Nieuwstaat’ is de juiste benaming die bij deze motor past.
Er zit een hele speciale (en vooral zeldzame) kleurstelling op, dit maakt de motor best wel uniek in zijn soort. (zie detailfoto’s)

Om het plaatje helemaal af te maken is deze motor compleet vol gehangen met alle opties en accessoires wat er mogelijk was. Alles wat van carbon kon, is er gemonteerd zoals bijv. tankkap/hugger/voorspatbord/kettingkast/spiegels/tankdop/kroonplaat/tellers etcc..

Ook is de motor voorzien van een vrij exclusief uitlaatsysteem van Yoshimura, incl sportkat maar ook de stalen remleidingen, CNC hendels en ga zo maar even door.

Ook de technische gedeelte is top, banden, remmerij, ketting/tandwielen, vloeistoffen en filters topconditie !

Motor wordt geleverd met alle sleutels+card, duzosteps en duozit.

Van liefhebber -> Voor liefhebber !

Voor meer informatie contact opnemen.

 

( financiering mogelijk )

Verkocht