-->> Wegens drukte kan het soms voorkomen dat we telefonisch niet of slecht bereikbaar zijn. Mail sturen kan altijd, deze proberen we dagelijks te beantwoorden. <<--

13-01-2024 Nieuw binnen !:

 

Deze zeer mooie originele Suzuki Gsx-r 750 K8 (2009)

Betreft een Suzuki welke van een liefhebber komt. Maar ook de voorgaande eigenaren waren echte liefhebbers, dit is dan ook te zien aan de motor.
Het woord ‘nieuwstaat’ is absoluut geen overdreven woordkeuze bij dit exemplaar !

 

ps. meer foto’s op aanvraag / volgen nog.

 

 

 

LET OP ! -> Voor meerdere en grotere resolutie foto’s bezoek onze site: www.RH-Motoren.nl

Bij RH-Motoren Nieuwleusen is het mogelijk om 6 dagen per week een voertuig te bezichtigen en eventueel een proefrit te maken. Dit kan zowel overdag alsook in de avond. Om iedere klant zo goed mogelijk te woord te staan werken we UITSLUITEND OP AFSPRAAK. Telefonisch zijn wij dagelijks bereikbaar en ook de mail wordt dagelijks gelezen.

LET OP ! Omdat onze doorloopsnelheid soms hoog ligt willen we teleurstellingen voorkomen en daarom graag altijd VOORAF TELEFONISCH contact opnemen en naar de beschikbaarheid van het voertuig te vragen.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Schrijf- en zetfouten zijn dan ook voorbehouden. Acteer daarom niet alleen naar aanleiding van deze advertentie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Aan onze advertentie’s kunnen geen rechten ontleend worden.

Tot ziens bij RH-Motoren Nieuwleusen !

Like ons op facebook: facebook.com/RHMotoren, zo blijft u up-to-date over onze bedrijvigheid en ons aanbod !

 

 

 

Verkocht