-->> LET OP, PRE-SEASON ACTIE OP AKRAPOVIC & TRANSLOGIC SHIFTERS <<---

Onderhoud

Het adres voor uw 2-takt en jonge sport motorfiets.

Wij staan inmiddels bekend als actief 2-takt bedrijf in Nederland en ver daar buiten.
Ons dagelijks werk is het uitvoeren van revisie’s, onderhoud, restauratie, afstellen en tuning van 2-takt motoren

Wij bestaan inmiddels 14jaar en vanaf het eerste uur zijn we met 2-takt motoren bezig ,voor zowel straat, circuit als cross gebruik.

Maar we zijn ook gericht op 4-takt motorfietsen met leeftijd van maximaal 15 jaar oud. Met name Suzuki, Yamaha, Aprilia en Mv Agusta zijn bij ons veel voorkomende merken. We zijn niet zomaar handelaar, zo willen we ook niet zijn. We gaan voor de kwaliteit, niet de kwantiteit !
We willen ons op de markt onderscheiden door nette en vooral eerlijke motoren aan te bieden, zo wordt elke motor die we binnen krijgen, technisch visueel gecontroleerd en hetgeen vervangen wat aan vervanging toe is, en worden de vloeistoffen ververst. Zo weten we wat we verkopen en kunnen we ook achter de desbetreffende motor staan wanneer deze wordt afgeleverd.

U kunt bij ons terecht voor al het onderhoud wat met een motorfiets te maken heeft, tevens hebben wij een vermogensbank waarmee we uw motorfiets netjes kunnen afstellen maar ook problemen eenvoudiger kunnen opsporen.

De huidige brandstoffen veroorzaken veel problemen met het lopen van een motor, zeker een 2-takt is hier gevoelig voor en kan er zelfs van stuk lopen. Wij hebben daarvoor een grote, één van de krachtigste, ultrasone machine staan waarin wij dagelijks carburateurs, injectiesystemen en onderdelen grondig reinigen. Zo worden ze weer als nieuw. Niet alleen visueel maar ook binnenin wordt alles gereinigd en dat is het belangrijkste.

Een greep uit onze dagelijkse werkzaamheden zijn:

  • Uitvoeren van grote en kleine beurten
  • Complete of gedeeltelijke motorenrevisie’s
  • Motoren afstellen op dyno
  • Tuning en verbeteren van zowel 2-takt als 4-takt motoren
  • Ultrasone reiniging
  • Diagnose en repareren van storingen
  • In/verkoop motoren